Bedrijfswageninrichting

Home » Bedrijfswageninrichting

Bent u op zoek naar goede bevestigingsmaterialen om mee te werken? Moeren, schroeven, sluitringen en nagels van de beste kwaliteit zijn allemaal te vinden in het assortiment van Vos Tools. Onze zaak nabij Antwerpen biedt u de mogelijkheid om de beste bevestigingsmaterialen in huis te halen voor interessante prijzen. Wij leveren toonaangevende merken zoals Sympafix, Fischer en Praxis die al jarenlang uitstekende werkmaterialen op de markt brengen. Alles is verkrijgbaar bij Vos Tools.

Welke bevestigingsmaterialen heeft u nodig?

Onze vele jaren aan ervaring als verkooppunt voor bouwgereedschap, machines en bevestigingsmaterialen leverden ons veel kennis op. U doet hier beroep op door bij ons uw aankoop te doen. Wij selecteren namelijk alleen de beste kwalitatieve producten, zodat u met zekerheid aan het werk gaat. Met een totale inventaris van meer dan 250.000 artikelen vindt iedereen wel wat hij of zij nodig heeft. Zo bieden wij eveneens tuingereedschap en materialen waarmee u uw werkplaats professioneel inricht.

Plaats uw bestelling

Bent u geïnteresseerd in onze bevestigingsmaterialen? Kom dan langs in onze zaak te Brecht, vlak bij Antwerpen, en ontdek de vele producten die wij u hier aanbieden. Bovendien helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze en leggen u graag uit hoe u het best aan de slag gaat met uw materiaal. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons via 03 330 10 10.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op