Bouten en moeren Antwerpen

Home » Bouten en moeren Antwerpen

Bent u bezig met een verbouwing en zoekt u stevige bouten en moeren in de regio van Antwerpen? Kom dan naar Vos Tools in Brecht toe. Onze groot- en kleinhandel in gereedschappen, machines, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen heeft een ruim gamma, waardoor u altijd vindt waar u naar op zoek bent.

Groot gamma bouten en moeren in de regio van Antwerpen

Voor de kleinste bouten of bijzondere typen moeren, komt u het best naar de specialist in de regio van Antwerpen toe. Wat u ook wilt monteren of bevestigen, bij ons geniet u altijd van een uitgebreid gamma met de bekende merken. Ga klussen en kies voor het beste klusmateriaal. Met een winkeloppervlakte van 7500m² en meer dan 250.000 artikelen op voorraad, vindt u altijd de beste bouten en moeren in de buurt van Antwerpen.

Bestelde materiaal ophalen wanneer u wilt

Wat voor formaat klusmateriaal u ook zoekt, wij hebben het voor u in huis. Heeft u bij ons een bestelling gedaan, maar heeft u geen tijd om het binnen onze openingstijden bij ons op te halen? Geen probleem! Dankzij onze afhaalkluizen haalt u uw materiaal op wanneer u maar wilt. Heeft u zelfs die tijd niet? Dan brengen wij uw aangeschafte bouten en moeren gewoon langs in de buurt van Antwerpen. Of dat nu thuis is of op het werk.

Kies voor kwaliteit en ga voor het beste klusmateriaal

Kom naar Vos Tools voor het beste klusmateriaal. Wat voor bouten of moeren u ook zoekt, onze specialisten met jarenlange ervaring helpen u graag in onze vestiging nabij Antwerpen. Kies voor kwaliteit en ga voor het beste klusmateriaal. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 03 330 10 10 en wij vertellen u graag alles over onze bouten en moeren.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op