Buitendienst

Home » Buitendienst

Vos Tools weet dat de juiste aankoop van machines, gereedschappen of bevestigingsmaterialen zeer belangrijk is voor u of uw bedrijf.

Er is een groeiend aanbod op de markt waardoor u twijfelt bij uw eventuele aankoop of u heeft geen tijd om onze zaak te bezoeken tijdens onze openingsuren? Geen probleem! Contacteer een van onderstaande collega’s en zij bieden u de perfecte oplossing.

U kan ons ook steeds bereiken tijdens de openingsuren op 03 330 10 10 of stuur een mail naar info@vostools.be of via het contactformulier.

Leveringen

Heb je graag dat je bestellingen geleverd worden? Vos Tools werkt met een eigen bezorgdienst om jouw bestelling met de beste zorgen op de juiste plaats en tijd te krijgen. Daarnaast werken we ook nauw samen met externe transporteurs.

Eigen service – en hersteldienst

Vos Tools helpt je graag verder met de opstart en nazorg van je toestellen. Als er bijvoorbeeld een benzine toestel wordt aangekocht zal 1 van onze techniekers dit toestel kort even nakijken, opstarten en de nodige uitleg geven qua onderhoud en nazorg.

Heb je een groter toestel aangekocht (grasmaaier/zitmaaier/compressor/hogedrukreiniger), dan is er ook de mogelijkheid dat wij dit leveren met de nodige uitleg en service.

Sommige toestellen vragen ook een tussentijds onderhoud. Onze techniekers maken met jou een afspraak en komen ter plaatse voor het onderhoud.

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten