Camionette inrichting

Home » Camionette inrichting

Kies voor een andere camionette inrichting en ga voor een opgeruimde werkomgeving. Doordat Vos Tools zich specialiseert in gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen, zorgen wij er met de grootste precisie voor dat uw camionette een overzichtelijke werkplaats wordt. Schep orde en rust en geef uzelf of u werknemers een nette werkplaats.

Ga voor een nieuwe camionette inrichting voor een beter overzicht

Een nieuwe camionette inrichting zorgt voor een fijne mobiele werkplaats, waar u altijd uw materiaal eenvoudig en snel kunt vinden. Samen met u kijken wij hoe wij uw bedrijfswagen het beste onder handen kunnen nemen. Doordat wij de inrichting op maat maken, weet u zeker dat interieur en exterieur van uw wagen goed bij u aansluit.

Wij spreken de plannen met u door zodat u weet wat u te wachten staat

De professionals van onze klein- en groothandel nemen samen met u de plannen voor de inrichting van de camionette door. Aan de hand van een 3D-tekening laten wij u eenvoudig zien hoe wij uw bus zo goed mogelijk kunnen voorzien van kasten, laden en beugels. Doordat wij werken met modulaire opbouw van componenten, kunnen wij uw bedrijfswagen inrichten hoe u dat wilt. Alles voor een propere werkplaats.

Een propere werkplaats biedt rust en overzicht

Wanneer u of uw werknemer een propere mobiele werkplaats heeft, creëert dat een prettige werksfeer. Laat uw camionette opnieuw inrichten. Neem contact met ons op en bel ons via 03 330 10 10, zodat wij uw camionette zo snel mogelijk kunnen verbeteren.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op