DeWalt kopen

Home » DeWalt kopen

Bent u op zoek naar een van de DeWalt verkooppunten, omdat u graag professioneel materiaal van DeWalt wilt kopen? Met een ruim aanbod en vakkundig professioneel personeel kunt u dan het best naar Vos Tools in Brecht toegaan. Van boormachine tot slijptol: wij hebben dat waar u naar zoekt.

Professionele DeWalt verkooppunten en het kopen van vakkundig gereedschap

Klein- en groothandel Vos Tools is een van de professionele DeWalt verkooppunten waar u met een gerust hart uw vakkundig gereedschap kunt kopen. Met meer dan 250.000 artikelen op voorraad in een ruimte van 7500m², vindt u zeker en vast het gereedschap dat u zoekt. Of dit nu een houtbewerkingsmachine of pneumatisch gereedschap is. Wanneer u professioneel gereedschap van DeWalt koopt bij de erkende voorkooppunten, weet u dat uw klus kundig en met de grootste precisie gebeurt.

Uw aangeschafte materiaal ophalen wanneer het u uitkomt

Lukt het u niet om bij ons langs te komen om uw bestelde materiaal op te halen? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze afhaalkluizen. Wij geven u de code van de kluis, zodat u op ieder gewenst moment uw materiaal kunt ophalen. Mocht u daar ook geen tijd voor hebben, dan bezorgen wij uw gereedschap eenvoudig en snel op de plaats van uw locatie. Of dat nu thuis of op het werk is.

Kom langs en maak het klussen weer leuk

Wat voor merk of soort gereedschap u ook bij ons aanschaft, u bent verzekerd van een hoge kwaliteit. Kom bij ons langs in Brecht en maak het klussen weer leuk. Wij leggen u graag uit hoe bepaald materiaal gebruikt wordt en indien nodig kijken wij de elektrische apparaten graag voor u na. Bekijk ons ruime gamma en ga aan de slag. Kom langs de betere DeWalt verkooppunten en kom uw materiaal kopen aan de hand van professioneel advies. Wilt u weten of wij bepaalde modellen machines of type gereedschap in huis hebben? Bel ons via 03 330 10 10 en wij helpen u graag verder.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op