Gereedschap Antwerpen

Zoekt u nog professioneel gereedschap om uw huis in de omgeving van Antwerpen eens grondig onder handen te nemen? Ga voor gemak en kies voor modern en kundig materiaal van Vos Tools in Brecht. Dankzij een ruim gamma en ervaren personeel vindt u altijd het gereedschap om uw woning in Antwerpen en omstreken eens flink op de knappen of uit te breiden.

Goed gereedschap vindt u in de buurt van Antwerpen

Professioneel gereedschap vindt u in de buurt van Antwerpen bij klein- en groothandel Vos Tools. Met meer dan 250.000 artikelen in voorraad vertegenwoordigen wij de meeste grote merken van gereedschap en machines. Bijna alles wat het klussen makkelijker maakt, hebben wij in huis. Van bouwgereedschap tot aan bevestigingsmaterialen en van verschillende gassen tot aan tuingereedschap. Wat uw klus ook is, samen met Vos Tools kunt u het aan.

Wij doen er alles aan zodat u kunt klussen

U heeft geen tijd om overdag uw bestelde klusmateriaal op te halen? Of u heeft überhaupt geen tijd om langs te komen in onze winkel? Wij doen er alles aan u gewoon te laten klussen. Kies er daarom voor om buiten openingstijd uw gereedschap zelf op te halen in onze afhaalkluis vlakbij Antwerpen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen, om uw bestelling te laten leveren op locatie. Zo kunt u zich volledig concentreren op de verbouwing, dan regelen wij de rest.

Ga aan de slag met gereedschap van kwaliteit

Wat u ook bouwt of verbouwt, bespaar niet op kwaliteit. Wat u ook te besteden heeft, Vos Tools zorgt dat u binnen iedere prijsklasse enkel met kwaliteit naar huis gaat. Ga aan de slag met gereedschap van kwaliteit en kom langs in onze vestiging in de regio van Antwerpen. Wij leggen u graag uit hoe het materiaal gebruikt wordt en kijken elektrische apparaten indien nodig na. Bel naar 03 330 10 10 voor vragen over ons gamma. Want goed gereedschap zorgt voor een goed resultaat.

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op