Kwalitatief gereedschap in omgeving Antwerpen

Home » Gereedschap Antwerpen

Zoekt u nog professioneel gereedschap om uw huis in de omgeving van Antwerpen eens grondig mee onder handen te nemen? Ga voor gemak en kies voor modern en kundig materiaal van Vos Tools in Brecht. Dankzij een ruim gamma en ervaren personeel kunt u altijd het bouw- en handgereedschap kopen om uw woning in Antwerpen of omstreken eens flink op de knappen of uit te breiden.

Goed gereedschap vindt u in de buurt van Antwerpen

Professioneel bouw- en handgereedschap kunt u kopen in de buurt van Antwerpen bij klein- en groothandel Vos Tools. Met meer dan 250.000 artikelen op voorraad vertegenwoordigen wij de meeste grote merken van gereedschap en machines. Bijna alles wat het klussen makkelijker maakt, hebben wij in huis. Van bouwgereedschap tot aan bevestigingsmaterialen en van verschillende gassen tot aan tuingereedschap. Wat uw klus dus ook is; samen met Vos Tools kunt u het aan!

Wij doen er alles aan zodat u bouwt met goed gereedschap

Heeft u geen tijd om overdag uw bestelde klusmateriaal op te halen? Of u heeft überhaupt geen tijd om langs te komen in onze winkel? Wij doen er alles aan u gewoon te laten klussen. Kies er daarom voor om buiten openingstijd uw gereedschap zelf op te halen in onze afhaalkluis vlakbij Antwerpen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten leveren op locatie. Zo kunt u zich volledig concentreren op de verbouwing, dan regelen wij de rest.

Ga aan de slag met gereedschap van kwaliteit

Wat u ook bouwt of verbouwt, bespaar niet op kwaliteit bij het kopen van handgereedschap. Wat u ook te besteden heeft, Vos Tools zorgt dat u binnen iedere prijsklasse enkel met kwaliteit naar huis gaat. Kom langs in onze vestiging in de regio van Antwerpen en ga aan de slag met gereedschap van hoge kwaliteit. Wij leggen u graag uit hoe het handgereedschap gebruikt wordt en kijken alvorens het kopen de elektrische apparaten, indien nodig, grondig na. Bel naar 03 330 10 10 bij vragen over ons gamma, want goed gereedschap zorgt voor een goed resultaat.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op