Hikoki Antwerpen

Home » Hikoki Antwerpen

Bent u op zoek naar elektrische machines van het Japanse merk Hikoki, voorheen Hitachi, in de omgeving van Antwerpen? Dan vindt u bij Vos Tools het perfecte gereedschap om al uw werkzaamheden te vereenvoudigen. Kom snel langs in onze vestiging te Brecht en ontdek gereedschap van de beste kwaliteit.

Koop uw Hikoki materiaal bij een specialist in de regio Antwerpen

In ons aanbod in onze vestiging nabij Antwerpen vindt u van Hikoki, voorheen Hitachi, accu gereedschap, elektrisch gereedschap en outdoor power equipment. Denk hierbij aan schroefmachines, schaafmachines en bladblazers. Bij elk product van dit merk geniet u van een ultiem gebruiksgemak en een goede ergonomische werkhouding. Bovendien voldoen de machines altijd aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u als vakman elke klus tot een goed einde brengen.

Maak gebruik van de afhaalkluis

Bij ons kunt u altijd terecht voor een uitgebreid advies voor de aankoop van Hikoki gereedschap in de regio Antwerpen. Daarnaast is het mogelijk om het nodige gereedschap na openingstijd af te halen in de afhaalkluis. Wilt u uw bestelling aan huis laten leveren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo heeft u meer tijd voor andere zaken.

Heeft u een vraag over ons aanbod?

In ons aanbod vindt u naast Hikoki ook tal van andere topmerken voor elke professionele klusser. Denk hierbij aan Praxis, Atika of Stanley. Wilt u meer weten over de beschikbare merken en onze dienstverlening? Bel dan gerust naar 03 330 10 10.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op