IJzerwaren Antwerpen

Home » IJzerwaren Antwerpen

Op zoek naar ijzerwaren in de buurt van Antwerpen? Kom dan naar ijzerwinkel Vos Tools in Brecht. Onze klein- en groothandel voor de kleine klusjes tot de grote verbouwingen, hebben altijd het ijzeren materiaal en gereedschap waar u naar op zoek bent. Laat onze professionals u adviseren en klus erop los.

IJzerwaren haalt u het best bij professionele ijzerwinkel in omgeving van Antwerpen

Wat voor soort ijzerwaren u ook zoekt, bij ijzerwinkel Vos Tools nabij Antwerpen weet u zeker dat u slaagt. Met in totaal meer dan 250.000 artikelen, weet u zeker dat wij de ijzerwaren hebben die u nodig heeft. Van deur- en vensterbeslag tot aan handgereedschap: in de ijzerwinkel vlakbij Antwerpen weet u het te vinden. Voor ijzerbouwmateriaal kunt u het best naar Vos Tools in Brecht gaan.

Door onze uitgebreide service kunt u altijd klussen

Er is niets mooiers dan klussen. U wilt aan de slag, maar u heeft helaas geen tijd om bij ons langs te komen binnen onze openingstijden. Daar hebben wij iets op gevonden. Haal uw bestelde materiaal buiten onze openingstijden eenvoudig en snel op in onze afhaalkluis. Gaat dat zelfs lastig? Dan komen wij graag naar u toe om uw materiaal of gereedschap op locatie te leveren. Of dat nu thuis of op het werk is. Dat is het gemak dat dé ijzerwinkel van de omgeving van Antwerpen te bieden heeft.

Kom langs voor een ijzersterk advies op maat

Bezoek ons in Brecht en krijg een ijzersterk advies op maat. Voor al uw ijzerwaren in de provincie Antwerpen met het grootste gamma, gaat u naar Vos Tools. Kom voor al uw gereedschap, machines en bevestigingsmaterialen langs en ga direct aan de slag. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bellen naar 03 330 10 10. Maak uw klusproject professioneel af en geniet in volle teug wanneer het klaar is.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op