Metabo verdelers

Home » Metabo verdelers

U bent al een lange tijd op zoek naar goede Metabo verdelers, maar heeft het nog geen succes gehad? Kom dan eens langs Vos Tools in Brecht. Ons professionele team vertelt u graag meer over de producten die wij van Metabo in ons gamma hebben. Of u nu op zoekt bent naar een tafelcirkelzaag of een bouwlamp: wij hebben precies wat u zoekt.

Op zoek naar ervaren Metabo verdelers? Kom eens langs ons!

Wanneer u op zoek bent naar ervaren Metabo verdelers, gaat u het best naar Vos Tools in de regio van Antwerpen toe. Of u nu uw hout wilt bewerken, goede verlichting wilt hebben of op zoek bent naar elektrisch gereedschap. Dankzij ons grote gamma en personeel met jarenlange ervaring hebben wij dát in huis waar u al tijden naar op zoek bent. Met meer dan 250.000 artikelen op voorraad, zit er ook iets voor u bij.

Geen tijd hebben om langs te komen? Dan komen wij gewoon naar u toe

Mocht u een drukke job hebben en is uw tijd schaars? Dan kan het lastig zijn om ons te bezoeken. Maar geen probleem, wij komen met hetzelfde gemak langs uw werk of huis om de apparatuur bij u te bezorgen. Alles om ervoor te zorgen dat uw werkzaamheden door kunnen gaan. Bent u in de buurt van onze vestiging in Brecht, maar is de winkel al gesloten? Wanneer u gebruikmaakt van onze afhaalkluizen, kunt u eenvoudig uw bestelde materiaal ophalen. Helemaal wanneer het u uitkomt.

Wacht niet langer en kom bij ons langs

Kom langs een van de beste Metabo verdelers en geniet van een uitstekende service met professioneel apparatuur. Maak of verbouw er op een professionele wijze op los. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 03 330 10 10en onze medewerkers staan u graag te woord.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op