PBM

Home » PBM

PBM folder:

PBM leaflet 082018
PBM leaflet 082018 (2)
Zoekt u werkkledij in de omgeving van Antwerpen? Kom dan langs bij Vos Tools in Brecht en ontdek ons ruime gamma. Met meer dan 250.000 klusbenodigdheden op voorraad, vindt u altijd dat waar u naar op zoek bent. Of u nu zoekt naar gereedschap, bevestigingsmateriaal of werkkledij, bij onze klein- en groothandel in de regio van Antwerpen bent u aan het juiste adres.

Werkkledij van hoge kwaliteit in de buurt van Antwerpen

U wilt uw propere kledij ook proper houden en zoekt daarom naar werkkledij in Antwerpen of de directe omgeving daarvan? Dan komt u het best naar Vos Tools toe. Onze hoge kwaliteit, gecombineerd met een perfecte service, zorgt voor materiaal op maat. Wat uw maat ook is. Of u nu zoekt naar veiligheidsschoenen, werkbroeken of lange jassen. Wij hebben het voor u in huis.

Ga veilig klussen met werkkledij in de regio van Antwerpen

Klussen geeft voldoening, mits het veilig gebeurt. Vos Tools helpt u daarbij graag een handje. Ga veilig de weg op met een opvallend werkvest met reflectoren, of neem een broek met kniebescherming zodat uw knieën er ongeschonden vanaf komen. Voor een veilige klus, haalt u daarom het best uw werkkledij bij onze zaak in Brecht, gelegen in de provincie Antwerpen.

Catalogen

Majestic
Dassy 2018-2019
Blaklader 2019
Interesse in werkkledij en PBM’s?
Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze shop-in-shop