Professioneel gereedschap

Home » Professioneel gereedschap

Als u gaat klussen, kunt het best gebruik maken van professioneel gereedschap. De werkzaamheden zullen niet alleen eenvoudiger gaan, ook de precisie en veiligheid van modern apparatuur draagt bij aan een groot klusplezier. Dankzij het ruime gamma van Vos Tools in Brecht vindt u altijd het materieel waar u naar op zoek bent.

Professioneel gereedschap zorgt voor professioneel resultaat

Professioneel gereedschap draagt bij aan een beter resultaat van het klusproces. Of het nu om standaard handgereedschap gaat of om geavanceerde zaagmachines. Samen met onze ervaren werknemers zorgen wij voor het apparatuur op maat. Of het nu gaat om gereedschap, machines, ijzerwaren of bevestigingsmaterialen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw klus zo goed en professioneel mogelijk kunt uitvoeren.

Wij zorgen dat uw klusproces doorgaat

Tijden veranderen en wij passen ons graag aan. Heeft u producten bij ons besteld, maar heeft u binnen onze openingstijden geen tijd om het op te halen? Geen probleem! Maak gebruik van onze afhaalkluizen en pik uw materiaal op wanneer het u uitkomt. Gaat zelfs dat lastig? Dan komen wij toch gewoon bij u op locatie langs. Het maakt voor ons niet uit of dat thuis is of op de zaak.

Kom langs en ga het klusavontuur aan!

Waar wacht u nog op? Ga het klusavontuur aan en kom langs bij onze vestiging in Brecht. Krijg het beste advies en neem professioneel gereedschap voor het beste resultaat. Heeft u nog vragen of wilt u graag weten of bepaald gereedschap op voorraad is? Bel ons dan via 03 330 10 10 en wij helpen u graag.

image-template

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op