Tuingereedschap Antwerpen

Voor tuingereedschap gaat u het best naar Vos Tools in de regio van Antwerpen. Dankzij een ruim gamma van de beste merken, vindt u altijd het materiaal waar u naar op zoekt bent. Maak uw tuin weer proper en kom langs onze vestiging in Brecht. Samen maken wij van uw tuin weer een klein paradijs.

Voor tuingereedschap in de omgeving van Antwerpen gaat u naar een specialist

Bladeren aanharken of een kuil graven: voor het beste tuingereedschap gaat u naar Vos Tools in de omgeving van Antwerpen. Dankzij een ruim aanbod en professioneel advies, weet u zeker dat u uw tuin op een juiste manier onder handen neemt. Ga aan de slag met de grootste zorg en krijg er een prachtige tuin voor terug. Snoei, graaf, hark en verdelg erop los. Bezoek onze vestiging nabij Antwerpen en ga voor het beste tuingereedschap dat er is.

Wacht niet langer en maak uw tuin weer prachtig

Ga voor een stralende tuin waar u heerlijk tot rust komt. Maak uw tuin weer tiptop in orde. Heeft u geen tijd om uw tuingereedschap in de regio van Antwerpen op te halen? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar u toe. Of u nu tuingereedschap, machines, ijzerwaren of bevestigingsmaterialen zoekt, bij Vos Tools vindt u altijd wat u zoekt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 03 330 10 10 en wij helpen u graag verder.

Contact

Heiken 17
2960 Brecht
03 330 10 10
info@vostools.be

Maandag - vrijdag :
08u tot 12u
13u tot 18u
Zaterdag :
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Neem contact met ons op