Hersteldienst

Ook na je aankoop kan je bij Vos Tools terecht voor een uitstekende service. Zo verzorgen we niet alleen het onderhoud van de machines of gereedschappen die we aanbieden, maar hebben we ook een eigen hersteldienst. Is jouw toestel onverwacht defect? Dan kan je een beroep doen op onze ervaren techniekers om het met de nodige kennis van zaken te herstellen.  

Deskundige controle en herstelling

Van machines zoals compressoren en hogedrukreinigers tot elektrische of handgereedschappen, onze hersteldienst ontfermt zich met plezier over alle toestellen die je bij ons hebt aangekocht. Je kan telkens rekenen op een deskundige controle, waarna we het toestel zo vlot mogelijk proberen te herstellen zodat jij meteen weer aan de slag kan. 

Onze hersteldienst gebruiken? 

Wil je graag dat onze techniekers jouw defecte machine of gereedschappen onder de loep nemen? Neem dan gerust even contact met ons op of kom langs in de winkel. 

Bedrijfswageninrichting met oog voor detail Vos Tools, jouw partner voor een bedrijfswageninrichting op maat

Wist je dat je naast machines, gereedschappen en ijzerwaren bij Vos Tools ook de nodige expertise vindt voor de efficiënte en gebruiksvriendelijke inrichting van jouw bedrijfswagens? We helpen je dan ook graag verder met een bedrijfswageninrichting op maat van jouw voertuigen en dit zowel voor het interieur als het exterieur.

Lees meer
Contacteer ons via Whatsapp