Meer info of een offerte nodig?
T. +32 (0)3 330 10 10
info@vostools.be
Contact

Over ons

Met meer dan 45 jaar ervaring en een team van 25 enthousiaste medewerkers is Vos Tools de uitgelezen partner voor particulieren en professionelen die op zoek zijn naar machines, gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, etc. 

  • We hebben meer dan 250.000 artikelen in voorraad.
  • We hebben 7.500 m2 verkoop- en stockageruimte met een ruime parking.
  • We hebben een eigen lever-, service- en hersteldienst.

Fullservice groot- en kleinhandel

Van de huis-, tuin- en keukenklusser tot de professionele vakman, als fullservice groot- en kleinhandel bieden we voor ieder wat wils. We stellen ons aanbod dan ook zo samen dat je bij ons het geschikte materiaal vindt voor diverse toepassingen. Bovendien vertegenwoordigen we grote en toonaangevende merken, waardoor je altijd geniet van een betrouwbare kwaliteit en een optimaal gebruiksgemak. 

Helpende hand

Wie niet meteen vindt wat hij of zij zoekt, bieden we graag een helpende hand. Neem contact met ons op en doe een beroep op onze ervaring en expertise. Onze specialisten begeleiden je graag in jouw zoektocht naar de ideale machine of het perfecte gereedschap. 

DeWalt
Hikoki
Bosh
IDEALSPATEN
Festool
Bahco
Carat
Bedrijfswageninrichting met oog voor detail Vos Tools, jouw partner voor een bedrijfswageninrichting op maat

Wist je dat je naast machines, gereedschappen en ijzerwaren bij Vos Tools ook de nodige expertise vindt voor de efficiënte en gebruiksvriendelijke inrichting van jouw bedrijfswagens? We helpen je dan ook graag verder met een bedrijfswageninrichting op maat van jouw voertuigen en dit zowel voor het interieur als het exterieur.

Lees meer
Contacteer ons via Whatsapp